eur:
394.43
usd:
370.2
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Tóth Márton, az OSC játékosa (b) és Luka Pljevancic, a szerb csapat játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében játszott OSC - Radnicki Kragujevac mérkőzésen a fővárosi Nyéki Imre Uszodában 2020. november 14-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Vízilabda: már a finálé a tét

Akár már szerdán kiderülhet, hogy ki lesz a két döntős a férfi vízilabda OB I-ben, ám ehhez az FTC-nek és az BVSC-nek is lesz pár szava.

Szerdán az elődöntővel folytatódik a férfi vízilabda-bajnokság. A párharcok 7 nyert pontig tartanak, és a csapatok magukkal hozzák az alapszakasz egymás elleni mérkőzésein szerzett pontokat. A Szolnok-BVSC csata 4-1-ről, az OSC-FTC pedig 6-0-ról indul. Ha tehát szerdán is győz a Szolnok és az OSC, akkor már az első fordulóban eldől a továbbjutás. A címvédő Fradinak egymás után háromszor kellene győznie a fináléba jutáshoz.

„Valóban karnyújtásnyira van a döntő, de ez nagyon hosszú kar még. Ez lesz az eddigi legnehezebb mérkőzésünk. Az utolsó lépést meg kell tennünk. A Ferencváros mindent meg fog tenni, az egész bajnokság esélyese, nem fogja feladni. Az a fontos, hogy a teher ne nyomja a vállunkat, és akkor jó mérkőzés lesz, amiből kijöhetünk győztesen” – mondta az InfoRádió Pólópercek című műsorában Tóth Márton, az OSC játékosa.

A szolnokiakat erősítő Angyal Dániel arról beszélt, szeretnék már szerdán eldönteni a párharcot, mert hazai pályán esélyesek. Ugyanakkor tudja, hogy az elődöntőben a papírforma nem nyom annyit a latba, de jó csapat a Szolnok és ezt szeretnék is megmutatni. Hozzátette, hogy egyelőre csak a BVSC-vel foglalkoznak, a hétvégi Eurokupa-döntővel nem.

A szerdai mérkőzések zárt kapusak, a Szolnok és az OSC youtube-csatornáján élőben lehet látni a találkozókat.

  • Szolnoki Dózsa–BVSC-Zugló 18.00 Link itt
  • OSC-Újbuda–FTC-Telekom 19.30 Link itt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×