eur:
394.14
usd:
365.25
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Barcelona, 2010. november 30.Xavi HERNÁNDEZ barcelonai középpályás (elöl) lövését igyekszik hárítani Iker CASILLAS, a Real Madrid spanyol labdarúgóklub kapuvédője (zöldben) Barcelonában, a Camp Nou Stadionban 2010. november 29-én, a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság örökrangadóján, az FC Barcelona-Real Madrid mérkőzésen. A találkozón a barcelonai együttes 5:0-ás kiütéses győzelmet aratott, és sikerével átvette a vezetést a bajnokságban. (MTI/EPA/ALEJANDRO GARCIA)
Nyitókép: MTI/EPA/ALEJANDRO GARCIA

Véget érhet Xavi katari kalandja

Visszatér a Barcelonához?

A katari futballbajnok al-Szadd SC-nél nem hosszabbítják meg vezetőedzői szerződését Xavi Hernándeznek, az FC Barcelona korábbi legendás irányító középpályásának.

Az al-Kass katari televízió jelentette, hogy a szakvezetőnek a szezon végén lejáró kontraktusát nem újítják meg, miután az együttes csoportmásodikként végezve nem jutott be az Ázsiai Bajnokok Ligája rájátszásába. A forrás szerint azzal együtt is elválnak a klub és Xavi útjai, hogy a spanyol szakvezető irányításával az arab együttes - többek között a bajnokság és az Emír Kupa megnyerése mellett - februárban a katari kupadöntőben is diadalmaskodott.

A 41 éves Xavi, aki - miután a Barcelonától elköszönt 2015-ben - 2019-ig játszott az al-Szaddban, majd a csapat edzője lett. A világ- és Európa-bajnok a Barca színeiben 1998 és 2015 között 767 alkalommal lépett pályára, s Joan Laporta, a katalán klub elnöke márciusi megválasztása előtt nem egyszer beszélt arról, hogy szeretné, ha a korábbi hazai kedvenc vezetné a Barcelonát, amelynek kispadján jelenleg a holland Ronald Koeman ül.

A katari tévé jelentéséről beszámolva a Sport katalán napilap azt írta: ha Xavi csapat nélkül marad az idény végén, júniustól bármely klubhoz szerződhet, és "új kalandba kezdhet edzői karrierje során".

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×