eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A magyar válogatott játékosai ünneplik győzelmüket a Magyarország - Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a Puskás Arénában 2020. november 12-én. A csapat 2-1-re győzött, ezzel története során negyedszer kijutott az Európa-bajnokságra. Elöl balról Szalai Ádám, középen a gólszerző Szoboszlai Dominik.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Mától vehetünk jegyet a magyarok Eb-meccseire

Szerdán 14 órakor indul a jegyértékesítés a labdarúgó Európa-bajnokságra a magyar szurkolók számára.

A hazai szövetség a tájékoztatásában emlékeztet rá, hogy a belépők megvételéhez UEFA-fiókra van szükség. A jegyeket a vásárlás sorrendjében kapják meg tulajdonosaik.

A közleményből kiderül, hogy délutántól az UEFA értékesítései oldalán, a "Jegyeladás" gombra kattintva a szurkolók egy információs oldalra jutnak, ahol a "Vásárlás" gombbal tudnak belépni az UEFA-fiókjukba és megvásárolni a belépőiket a magyar válogatott csoportmérkőzéseire.

Személyenként négy jegy váltható a találkozókra.

A belépők csak korlátozott számban érhetőek el.

Az MLSZ arra kéri a szurkolókat, hogy figyelmesen olvassák el a részvétel feltételeit. A stadionba a nagykorú szurkolók kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be. A 18 éven aluliak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek a stadionba. Nem vehetnek részt a találkozókon az érvényes jeggyel és a fenti dokumentumokkal rendelkező, de a koronavírus-betegségre jellemző tüneteket produkáló szurkolók. A tünetet mutató szurkolók kiszűrésére a stadionban testhőmérséklet-mérést végeznek a belépésnél.

A kontinensviadalt június 11. és július 11. között Budapesten, Londonban, Münchenben, Bakuban, Szentpéterváron, Rómában, Koppenhágában, Bukarestben, Amszterdamban, Glasgow-ban és Sevillában rendezik. A magyar fővárosban a Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont.

A magyar válogatott a csoportjában hazai pályán június 15-én 18 órától játszik a portugálokkal és 19-én 15 órától a franciákkal, majd 23-án 21 órától a németekkel Münchenben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×