eur:
392.86
usd:
366.13
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Ferencvárosi szurkolók ünneplik csapatukat a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének negyedik fordulójában játszott Ferencváros-Molde zárt kapus mérkőzés után a budapesti Groupama Aréna előtt 2020. szeptember 29-én. A magyar bajnokcsapat a selejtező utolsó körének visszavágóján - a múlt heti idegenbeli 3-3-at követően - gól nélküli döntetlent játszott a norvég Molde együttesével, ezzel huszonöt év után újra bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Szombaton kinyit a Groupama Aréna, itt vannak a feltételek

Már nézők előtt fogadja a Ferencváros a Mezőkövesdet a labdarúgó NB I-ben.

Értesítést kaptak a Groupama Aréna oldalára regisztráltak, hogy szombaton kinyit az FTC stadionja. A Blikk által közölt levélben az áll, hogy a szombattól életbe lépő új járványügyi szabályok részeként a szurkolók visszatérhetnek a lelátókra. Ez azt jelenti, hogy a szombati, FTC–Mezőkövesd bajnokit ismét nézők előtt rendezhetik meg.

Arra is felhívják azonban a figyelmet, hogy

csak azok léphetnek be a stadionba, akik már megkapták a védettségi igazolványukat. Az igazolás nélkül érkezőket nem engedik be, és a jegyeik árát sem igényelhetik vissza.

A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes, ezt még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat. Emiatt azt kérik a szervezők, hogy érkezzen mindenki minél korábban, 3 órával kezdés előtt.

18 év alatti szurkolók csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

Akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, azoknak már nem kötelező a maszk használata, de azt javasolják, hogy

továbbra is viseljenek maszkot

a Groupama Aréna területén.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×