eur:
392.81
usd:
367.91
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan csatára az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott AC Milan-Verona mérkőzésen a milánói San Siro Stadionban 2020. november 8-án.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Matteo Bazzi

Pórul járhat Ibrahimovic

Három évre szóló eltiltást is kaphat a svéd sztár.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy Zlatan Ibrahimovicnak, az AC Milan svéd sztárjának van-e érdekeltsége sportfogadásokkal foglalkozó cégben.

A svéd Aftonladet című lap nemrégiben közölte, hogy a 39 éves csatár a máltai bejegyzésű Bethard cégben résztulajdonos.

Az UEFA fegyelmi szabályzata tiltja, hogy játékosoknak érdekeltségük legyen sportfogadással foglalkozó vállalkozásokban.

Amennyiben Ibrahimovicot bűnösnek találják, úgy akár három évre szóló eltiltást és 100 ezer svájci frank bírságot is kaphat. A futballista a múlt héten hosszabbított szerződést az AC Milannal, így a következő idényben is ott játszik.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×