eur:
394.05
usd:
365.61
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
A győztes Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj futamán a mogyoródi Hungaroringen 2018. július 29-én.
Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

Lehetnek nézők idén a Hungaroringen

Legkorábban persze a foci-Eb idejére eső kamion-Eb-s hétvégén, majd a Forma-1 Magyar Nagydíjon - erről beszélt az InfoRádióban Gyulay Zsolt, aHungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Már a júniusi kamionos Európa-bajnoki hétvége eseményeit is nézők előtt rendeznék a Hungaroringen, ahol korlátozásokkal is viszonylag sok szurkoló biztonságosan elhelyezhető lenne - mondta az InfoRádióban Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

"Nehéz jósolni, de úgy tervezzük, teljes évet fogunk lebonyolítani. A pályahasznosítás hellyel-közzel megy, de sok külföldi szervező lemondta itteni rendezvényeit, ami nyilván hátrány, mert elmaradnak a bevételek. Az előzetes jegyvásárlás is természetesen nagyon döcögősen megy, tavaly négyszer annyi jegyet adtunk el az év hasonló időszakában, de hát a külföldiek nagyon óvatosak" - ecsetelte.

Nem titkolta ugyanakkor, hogy még

az augusztus 1-jére kiírt Forma-1-es Magyar Nagydíj iránt is gyér az érdeklődés,

de mindenkit biztat az oltásra, úgy érzi, lesz valamilyen védettségi igazolványos követelmény.

Folyamatos egyeztetésben vannak a öntéshozókkal, és bár a Hungaroringen akár 100 ezer néző is elhelyezhető, tervet dolgoznak ki arra, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy mégse legyen zárt kapus egyik nagy esemény sem.

Ismert, a kamionverseny épp a budapesti foci-Eb-meccsek idején lenne.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×