eur:
389.28
usd:
362.67
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Wimbledon, 2017. július 12.A brit Andy Murray játszik az amerikai Sam Querrey ellen a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének negyeddöntőjében Wimbledonban 2017. július 12-én. (MTI/EPA/Will Oliver)
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Andy Murray meglepő szakmákban is el tudja képzelni a folytatást

Akár szakítana is a teniszvilággal.

A profi golfozókat segítő caddyként, vagy labdarúgóedzőként is el tudja magát képzelni teniszpályafutása lezárulta után Andy Murray, a britek kétszeres olimpiai bajnoka.

A háromszoros Grand Slam-győztes skót játékos egy lapinterjúban azt mondta, mindig is érdekelte a profi golf világa, így hatalmas lehetőségnek tartaná, ha valamelyik játékos segítőjeként sajátíthatná el jobban a sportágat.

"Mentális részről talán van is némi átfedés a két sportág között" - mondta a 33 éves Murray, aki csípőműtétjei, valamint sérülései miatt jelenleg csak 116. a világranglistán és idén az ausztrál nyílt bajnokság mellett a mostani, miami tornát is ki kellett hagynia.

A teniszező - aki gyerekként visszautasította a Glasgow Rangers utánpótlás-akadémiájának hívását - kijelentette, akár labdarúgóedzőként is el tudná magát képzelni.

"Szórakoztató lenne megszerezni a fociban a különböző edzői képesítéseket" - fogalmazott Murray, aki azonban azt nem árulta el, mikor tervezi befejezni teniszpályafutását.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×