eur:
392.86
usd:
366.47
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Mbappé kiütötte a Barcelonát a Camp Nouban

Mindkét mérkőzés vendégsikert hozott a labdarúgó Bajnokok Ligája tavaszi nyitányán. A Liverpool FC 2-0-ra nyert Budapesten az RB Leipzig ellen. A Paris SG a Camp Nouban, a három gólt szerző Kylian Mbappé vezérletével 4-1-re nyert a Barcelona ellen.

BUDAPEST. Kivonult az RB Leipzig és a Liverpool a Puskás Aréna gyepére. Gulácsi Péter a németek kapusa, Willi Orbán a cserék között kapott helyet.

BARCELONA. Nincs meglepetés az összeállításokban, azt leszámítva, hogy Ronald Koeman a kezdő csapatba állította a négyhónapos kihagyás után játékra kész Gerard Piquét.

BUDAPEST. Angelino kitűnő beadása után Olmo előrevetődve kapura fejelt, a labda a jobb kapufáról kipattamt. Alisson és a Liverpool szerencséjére a vetődő kapus hátáról nem pattant be a labda.

BARCELONA. Érdekes, hogy az első tíz percben a PSG alamivel többet birtokolta a labdát.

BUDAPEST. Mohamed Szalahé volt az első Liverpool-helyzet, Gulácsi jól lépett ki elé, bravúrral védett.

BARCELONA. Antoine Griezmann előtt alakult az első hazai helyzet, Navas jól védett.

BARCELONA. Pedri eladott labdájából indult a PSG-kontra, Icardi ellőtte a labdát Ter-Stegen mellett is, de Pedri visszaért és tisztázott.

BARCELONA. Vezetnek a katalánok, Lionel Messi büntetőből vágta a labdát Keylor Navas kapujába. Bosszantó lehet a párizsiak számára, hogy Kurzawa teljesen fölösleges szabálytalanságot követett el De Jonggal szemben. Barcelona–PSG 1-0

BUDAPEST. Gulácsi nagyon éber volt, jó kifutással tisztázott, majd rohant vissza Robertson emelése után, a labda elkerülte a felső sarkot.

BARCELONA. Marco Verratti átadásából Kylian Mbappé kiegyenlített, Barcelona–PSG 1-1

Félidő mindkét pályán, a Puskás Arénában nem volt még gól, a Camp Nouban 1-1-re állnak.

BUDAPEST. A félidő első helyzete az RB Leipzigé volt, Dani Olmo passzából Nkunku lépett ki, Alisson Becker bravűrral védett.

BUDAPEST. Sabitzer rosszul passzolt hátra, Klostermann nem tudta megszerezni a labdát, Mohamed Szalah ellenben igen, könnyedén rávezette a labdát Gulácsi Péterre és a bal sarokba lőtte a labdát. RB Leipzig–Liverpool 0-1.

BUDAPEST. Újabb nagy lipcsei hiba, ezúttal Mukiele nem tudta elrúgni a labdát, Sadio Mané kilépett vele, s belőtte. RB Leipzig–Liverpool 0-2.

BARCELONA. Továbbra is 1-1 az állás, visszaesett a játék színvonala.

BUDAPEST. Beállt Willi Orbán a lipcsei csapatba.

BARCELONA. A PSG nagyon belehúzott, Florenzi beadása után Piqué bizonytalankodott, Kylian Mbappé pedig vezetést szerzett a párizsiaknak. Barcelona–PSG 1-2

BARCELONA. Moise Kean közelről a kapuba stukkolta a labdát.Barcelona–PSG 1-3.

BARCELONA. Hihetetlen, már háromgólos hátrányban a Barcelona. Kylian Mbappé mesterhármast szerzett a Camp Nouban. Barcelona–PSG 1-4.

Végeredmények: RB Leipzig–Liverpool 0-2, Barcelona–PSG 1-4.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Vér tapadhat az Apple termékeihez?

Vér tapadhat az Apple termékeihez?

A Kongói Demokratikus Köztársaság kormánya felszólította az Apple-t: tisztázza, tudatában van-e annak, hogy termékei előállításához felhasznált ásványi anyagok között lehetnek olyanok is, amelyek a konfliktusok sújtotta területekről származnak. A kormány által megbízott nemzetközi jogászcsoport levelet küldött Tim Cooknak és az Apple francia leányvállalatának, amelyben aggodalmukat fejezték ki és válaszokat követeltek arra, hogyan biztosítja az Apple ellátási láncának átláthatóságát egy olyan régióban, ahol több mint 100 fegyveres csoport tevékenykedik - közölte az ABC News.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×