eur:
393.27
usd:
366.82
bux:
66705.95
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Kézilabda: hirtelen lett egy új vb-résztvevő

Csehország tele lett koronavírusos játékossal, de van nemzeti együttes, amely beugorjon a helyére.

Csehország válogatottja koronavírusos megbetegedések miatt nem indul a szerdán kezdődő egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságon, a helyére Észak-Macedónia csapata ugrik be.

A nemzetközi szövetség (IHF) honlapja szerint a cseh küldöttség eredetileg kedden akart elutazni az észak-afrikai országba, majd ezt szerdára módosította, végül jelezte, hogy nem tud részt venni a tornán.

Az egy évvel ezelőtti Európa-bajnokságon 15. helyezett Észak-Macedónia a kairói G csoportban Svédországgal, a házigazda Egyiptommal, valamint Chilével találkozik. A középdöntőbe az első három helyezett jut.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×