eur:
392.85
usd:
366.21
bux:
66895.9
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Lehet, hogy már meg is nyerte esti vb-meccsét a kéziválogatott

Az egész zöld-foki válogatottat szűrni kell a magyarok elleni mérkőzés előtt, négy újabb koronavírusos van.

Újabb négy koronavírus-fertőzött játékosa lett a Zöld-foki Köztársaság férfi kézilabda-válogatottjának, amely pénteken a magyarok ellen játszana az egyiptomi világbajnokság első fordulójában.

A nemzetközi szövetség (IHF) honlapján olvasható, hogy a csapat négy játékosa az egyiptomi megérkezéskor elvégzett teszten akadt fenn, így aztán pénteken - azaz az első találkozó napjának délelőttjén - az egész válogatottat ismét megszűrik.

A Zöld-foki Köztársaság együttesében korábban hat játékosnál és a szövetségi kapitánynál mutatták ki a koronavírust, az Egyiptomba érkezőket pedig karanténhotelben szállásolták el.

Amennyiben a gárda nem tud pénteken 20.30-kor tíz játékost - köztük egy kapust - kiállítani, akkor a magyarok 10-0-s gólkülönbséggel kapják meg a két pontot, és várhatóan Hollandia lenne a beugró, ám az európai együttes csak később csatlakozna az Uruguayt és Németországot is felvonultató gízai csoporthoz.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×