eur:
392.67
usd:
367.17
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Deutsch Tamás, az MTK elnöke, a játékok védnöki testületének vezetője a 15. Maccabi Európa Játékok sajtótájékoztatóján a budapesti Ludovika Campus Oktatási Központban 2019. július 29-én. Az ezen a napon megkezdődött és augusztus 7-ig tartó budapesti Maccabi Európa Játékok minden idők legnagyobb magyarországi multisport rendezvénye, amelyre 42 ország közel 2300 sportolója összesen 24 sportágban - ebből négy bemutató - versenyez majd egymással. Ez rekordrészvételnek számít az esemény kilencvenéves történetében.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Nagy elismerést kapott Deutsch Tamás felesége az MTK-nál

Az MTK elnöksége – a szakosztályok javaslatai alapján – ezúttal is megválasztotta 2020 legjobb MTK-s felnőtt és utánpótlás sportolóját, illetve edzőjét.

A felnőttek között az elismerést a Babos Tímea kapta, az edzők között a klub ritmikus gimnasztika szakosztályának elnöke, Deutsch-Lazsányi Erika nyert, míg a legjobb utánpótláskorúnak járó díj Kocsis Evelint illette – olvasható a sportegyesület honlapján.

Deutsch Tamás, a Magyar Testgyakorlók Köre Budapest elnöke évértékelőjében úgy fogalmazott, a szokásosnál is nagyobb büszkeséggel és elismeréssel kell beszélni azokról, akik a nehézségek ellenére is csodálatos eredményeket értek el 2020-ban. Nagyon kevés nemzetközi versenyt lehetett megrendezni, sok sportágban kitűzték, aztán elhalasztották, majd újra, meg újra kitűzték a világversenyek időpontjait, de végül sajnos csak néhány eseményt tudtak megrendezni – emlékeztetett.

„Ezek előtt viszont nem voltak a szokásos nagy, nemzetközi viadalok, így elképesztően nehéz volt felkészülni, és ráadásul jó eredményt elérni – mondta –. Mindez így még különlegesebbé teszi a legnagyobb sikereket: hatalmas gratuláció illeti a sportolóinkat, edzőinket, szakmai stábjainkat, és versenyzőink családját is!”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×