eur:
395.75
usd:
372.68
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Moszkva, 2018. június 14.Iker Casillas Európa- és világbajnok spanyol labdarúgókapus bemutatja a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság trófeáját Oroszország - Szaúd-Arábia nyitómérkőzés kezdete előtt a moszkvai Luzsnyiki stadionban 2018. június 14-én. (MTI/EPA/Abedin Taherkenareh)
Nyitókép: MTI/EPA/Abedin Taherkenareh

Újra a Real Madridban Iker Casillas

A világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó öt és fél év után visszatér klubsikerei helyszínére.

A bajnoki címvédő együttes bejelentette, hogy a 39 éves volt kapus a klub alapítványánál lesz vezérigazgató-helyettes. A spanyol gárda honlapján emlékeztet: Casillas 25 éves madridi pályafutása során 19 trófeát nyert a Real Madriddal - közte háromszor a Bajnokok Ligájában, ötször a bajnokságban végzett elsőként -, majd 2015 júliusi távozását követően a Porto játékosaként is sikeres volt.

Casillas a spanyol válogatottban 167 alkalommal lépett pályára, négy vb-n és öt Eb-n volt kerettag, aktív részese volt a 2010-es világbajnoki, valamint a 2008-as és 2012-es Európa-bajnoki aranyéremnek.

Casillas 2019 májusában szívelégtelenség miatt függesztette fel játékospályafutását, de visszavonulását hivatalosan csak bő egy évvel később, idén augusztus elején jelentette be. Eközben tervezett indulni a spanyol szövetség elnöki tisztségéért, de még a szavazás előtt visszalépett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×