eur:
392.91
usd:
366.44
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Amszterdam, 2018. augusztus 14.David Neres, a holland Ajax Amsterdam játékosa (k) ünnepel csapattársaival, Lasse Schönével (b) és Dusan Tadic-csal, miután gólt szerzett a belga Standard Liege együttese ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában játszott visszavágó mérkőzésen Amszterdamban 2018. augusztus 14-én. (MTI/AP/Olaf Kraak)
Nyitókép: MTI/AP/Olaf Kraak

Szinte nem is lehet ennyi gólt lőni egy meccsen, mint amennyit az Ajax talált - videó

"Szerencsétlen" a Venlo történelmi szombatja, már a félidőben 4-0-s vesztésre állt, de a szégyen csak ezután jött.

Az Ajax Amsterdam 13-0-ra nyert a Venlo vendégeként a holland labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati játéknapján.

A Bajnokok Ligája-főtáblás csapat már az első félidőben 4-0-ra vezetett, majd a hazai együttes a második félidő elején emberhátrányba került. Innentől még jobban beindult az amszterdami gólgyártás, az Ajaxban Lassina Traore öt gólt szerzett, de Jurgen Ekkelenkamp, valamint a csereként beálló Klaas-Jan Huntelaar is duplázott, a maradék négy találaton pedig négy Ajax-játékos osztozott.

A holland bajnokságban rekordnak számító különbséggel győztes amszterdamiak az összecsapás 54. és 65. perce között ötször voltak eredményesek, a 74. és a 78. perc közötti időszakban pedig háromszor találtak a kapuba.

Az Ajax hat forduló után öt győzelemmel és egy vereséggel vezeti a bajnoki tabellát, míg a Venlo a tizedik helyen áll.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×