eur:
393.94
usd:
369.22
bux:
65720.4
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Spa-Francorchamps, 2017. augusztus 27.Mick Schumacher, a német Michael Schumacher egykori hétszeres Forma-1-es autós gyorsasági világbajnok 18 éves fia bemutató kört készül vezetni egy Benettonnal az apja első Forma-1-es futamgyőzelme 25. évfordulójának tiszteletére a spa-francorchampsi pályán a Forma-1 Belga Nagydíja előtt, 2017. augusztus 27-én. (MTI/EPA pool/Stephanie Lecocq)
Nyitókép: MTI/EPA pool/Stephanie Lecocq

Schumacher egyre közelebb a Forma–1-hez

Átvette a vezetést a Forma–2 pontversenyében a korábbi hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick.

Monzában megszerezte idei első győzelmét a Forma–2-ben, Mugellóban pedig átvette a vezetést a pontversenyben Mick Schumacher, a korábbi hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia. A 21 esztendős fiatal már többször vezethette édesapja korábbi F1-es autóit és a Ferrarinál, valamint az Alfa Romeónál éles teszten is részt vett, pénteki szabadedzésen viszont még nem kapott lehetőséget – írja a gphirek.hu.

A Bild szerint az év későbbi szakaszában Schumacher legalább egy alkalommal vezethet majd pénteki F1-es szabadedzésen, feltehetőleg a Ferrarihoz kötődő Alfa Romeo színeiben. Azt, hogy Schumacher még az idén F1-es autóba ülhet, Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke is megerősítette az RTL-nek, a svájci szakember viszont arra buzdította az ifjú versenyzőt, hogy az F2-re és a bajnoki címért zajló csatára összpontosítson.

"Micknek nagy esélye van, hogy akár már jövőre a Forma–1-ben vezessen”

– mondta Binotto.

A Racefans úgy tudja, Schumachernek garantálják a jövő évi F1-es ülést a Ferrarinál abban az esetben, ha az első három között zárja az F2-es szezont. Schumacher a Ferrari tehetségkutató programjának tagja, elsősorban az Alfa Romeónál és a Haasnál merülhet fel a neve, mindkét istállónál lehetséges a versenyzőcsere.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Megint ütöttek egyet a forinton

Megint ütöttek egyet a forinton

Szerdán gyengült a dollár ez elmúlt napok jelentős erősödését követően, ez pedig a forintnak is segített: az euróval szemben a 393-as, a dollárral szemben pedig egészen a 368-as szintekig erősödött vissza a magyar fizetőeszköz. Ezt követően csütörtök reggel is tovább tudott erősödni a forint, egészen 392-ig jutott az euróval szemben, itt azonban elfogyott a lendület és már délelőtt 394 közelébe visszaütötték a magyar fizetőeszközt. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×