eur:
368.40
usd:
344.76
bux:
48331.91
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Az újpesti Emmanuel Nwobodo Obinna (b) és a diósgyőri Busai Attila az OTP Liga 28. fordulójában megrendezett Újpest - Diósgyőr bajnoki labdarúgó mérkőzésen a Szusza Ferenc stadionban 2018. április 28-án.
Nyitókép: Illyés Tibor

Szórakozóhelyen járt, most sín tartja a volt Fradi-focista állkapcsát

Busai Attila egy átmulatott délutánt követően egyszer csak egy IX. kerületi helyen találta magát, túl jó hangulatban.

Egy szórakozóhelyi affér után sín tartja tartja a volt Ferencváros-labdarúgó, Busai Attila állkapcsát - írja a Bors.

A sportolót egy rakparti szórakozóhelyen verték el, ami után kórházba szállították, azonnal megoperálták, és bent is tartották az intézményben. Ezt a sportoló írásban megerősítette a lapnak, ám többet nem mondott; a lap más forrásból értesült úgy, hogy a 31 éves focista - a helyről távozóban - visszatért a szórakozóhelyre, hogy sapkáját elvigye, ekkor akadt össze egy asztaltársasággal, ahonnan úgy vélték, "ráhajtott" az egyik ott szórakozó férfi barátnőjére.

Az egyik szemtanú a lappal közölte, Busai Attila arcát a felismerhetetlenségig összeverték, szeme helyén csak dudorokat lehetett látni az eset után.

Más beszámolók alapján az MTK-t, a Fradit és a Diósgyőrt, valamint az indiai másodosztályt is megjárt Busai Attila már az eset előtti órákban is "igen vidám" hangulatban volt a pesti utcákon.

A BRFK térképére is felkerült a IX. kerületi verés története; Busai Attila állapota súlyos lehet.

A lap még megemlíti, korábban résztvevő volt egy ittas vezetési ügyben is, igaz, fradis játékostársa, Varga Roland vezette az autót, amelyben ketten ültek.

Címlapról ajánljuk
Bendarzsevszkij Anton: ha beteg is a fehérorosz elnök, annak híre nem fog kiszivárogni

Bendarzsevszkij Anton: ha beteg is a fehérorosz elnök, annak híre nem fog kiszivárogni

Az utóbbi hetekben többször is felröppent a hír, hogy a fehérorosz elnök súlyos beteg. Most épp megint eltűnt a nyilvánosság elől, bár a közösségimédia-oldalán meg-megjelennek felvételek róla.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×