eur:
394.53
usd:
370.39
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
2020. február 27-én készített kép Sebastian Vettelről, a Ferrari német versenyzőjéről a Barcelona melletti montmelói pályán tartott tesztelés közben. Május 12-i sajtóhírek szerint a négyszeres világbajnok Vettel az idény végén távozik a Ferrari Forma-1-es csapatától.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Vettel: valaminek történnie kell

Nem igazán megy a Ferraritól távozó pilótának, de tudja, mit kell tennie.

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Forma-1-es Ferrari német versenyzője szerint a sorozatos sikertelenség után "valaminek történnie kell".

"Ezek a dolgok nem úgy működnek, hogy egyik pillanatról a másikra minden a visszájára fordul" - nyilatkozta a 32 éves pilóta, aki a múlt hétvégi Brit Nagydíj után azt mondta, egyáltalán nem érzi jól magát az idei versenyautóban.

A koronavírus-járvány miatt július elején elkezdődött idény eddigi négy futamán a Ferraritól az év végén távozó Vettel mindössze 10 pontot gyűjtött és a vb-pontversenyben csak a 13.

"Az ember ilyenkor dolgozik tovább, és reménykedik, hogy idővel minden egy kicsit jobb lesz" - jelentette ki Vettel, akinek a jövője még mindig kérdéses, hivatalosan nem rendelkezik a következő szezonra érvényes szerződéssel.

A Forma-1 a hétvégén ünnepli fennállásának 70. évfordulóját. A helyszín újfent Silverstone lesz, ahol 1950. május 13-án az első F1-es világbajnoki futamot rendezték.

A 70. évforduló Nagydíja vasárnap 15.10 órakor rajtol.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×