eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Sergio Ramos, a spanyol Real Madrid játékosa (k) csapattársaival, miután gólt szerzett az egyesült arab emírségekbeli al-Ain ellen a labdarúgó klubvilágbajnokság döntőjében az egyesült arab emírségekbeli Abu-Dzabiban 2018. december 22-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Mahmúd Háled

Döntetlennel zárt a Real Madrid, Ramos rekorder lett

A Real Madrid a húszcsapatos liga bevezetése, 1987–1988 óta nem zárta ilyen kevés góllal a bajnokságot, mint most. Annak ellenére is, hogy két gólt kapott a Leganéstől, s hogy az újrakezdés után tizenegyedik mérkőzését már nem nyerte meg. Igaz: már biztos bajnokként lépett pályára.

A Real Madrid 2-2-es döntetlent játszott a Leganésszel, az első gólt Sergio Ramos szerezte, aki így az első védő lett a La Liga 21. századik történetében, aki tíz gólnál több gólt szerzett a bajnoki idényben. A második találatot Marco Asensio jegyzi, Karim Benzema lemaradt a gólkirályi címről.

Zinédine Zidane együttese „csak” öt ponttal előzte meg a Barcelonát, miután a katalánok az utolsó fordulóban 5-0-ra kiütötték az Alavést. A harmadik helyen az Atlético Madrid, a negyediken a Sevilla zárt, ez a négy csapat indulhat a Bajnokok Ligája 2020-as főtábláján. Az Európa-ligában a Villarreal, a Real Sociedad és a Granada nevezhet.

Kiesett a La Ligából a Leganés, az RCD Mallorca és az Espanyol.

A gólkirályi címet Lionel Messi szerezte meg. A Zamora-díj Thibaut Courtois-t illeti.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×