eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Madrid, 2018. január 17.Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője sajtóértekezletet tart a madridi Valdebebas sportkomplexumban 2018. január 17-én. Zidane csapata másnap a Leganes ellen játszik a spanyol labdarúgó Király Kupa negyeddöntőjében. (MTI/EPA/Rodigo Jimenez)
Nyitókép: RODRIGO JIMENEZ

Már csak két pont kell a Real Madridnak a bajnoki címhez

Bár az első félórát követően nem játszott jól, a Real Madrid 2-1-re győzött Granadában, s ezzel négypontos előnnyel várhatja a csütörtöki utolsó előtti fordulót. Ha abban hazai pályán legyőzi a Villarrealt, bebiztosítja a bajnoki címét.

A 10. percben Ferland Mendy idénybeli első bajnoki góljával került előnybe a Madrid, a francia balhátvéd a 21. Real Madrid futballista, aki ebben a bajnoki idényben gólt szerzett.

Néhány perccel később Karim Benzema újabb góllal tette megnyugtatóvá. Ám talán túlságosan is megnyugodott a listavezető, mert a második játékrész a Granadáé volt.

Az újonc az 55. percben Darwin Machis révén szépített.

Thibaut Courtois, akit egyébként a mérkőzés legjobbjának választottak, 512 perc után kapott ismét gólt a La Ligában.

A spanyol bajnokság utolsó két fordulójában, jelen állás szerint, csütörtökön és vasárnap rendezik a mérkőzéseket.

A nap eredményei

Alavés–Getafe 0-0

Villarreal–Real Sociedad 1-2

Granada–Real Madrid 1-2

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ez lett idén a világ tíz legokosabb városa

Ez lett idén a világ tíz legokosabb városa

Az okos város kifejezést egyre gyakrabban használják világszerte, ami többek között arra utal, hogy egy adott település milyen innovatív stratégiákkal próbálja megtartani a népességét, hogyan tud vonzó lenni a befektetők számára, és mit tesz a fenntartható városfejlesztés érdekében. Ennek mindennapi megjelenési formái gyakran a döntéstámogató digitális technológiák alkalmazásában jelennek meg. Hogy mely világvárosok teljesítenek ebben a legjobban, azt az áprilisban közzétett 2024 Smart City Index ranglista alapján néztük meg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×