eur:
392.37
usd:
365.87
bux:
66823.06
2024. április 26. péntek Ervin

Hasba lőtték a Tottenham sztárjának öccsét – nem tudták megmenteni

Több francia és angol lap beszámolója szerint a kora reggeli órákban meggyilkolták a Tottenham Hotspur elefántcsontparti válogatott, BL-döntős jobbhátvédjének, Serge Aurier-nek az öccsét.

Egy francia rendőrségi forrás szerint a 26 éves Christopher Aurier-t kétszer gyomron lőtték Toulouse városának központjának szélén, egy éjszakai klubnál. Kevéssel hajnali öt óra után kritikus állapotban szállították a toulouse-i egyetemi kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

A francia rendőrség továbbra is keresi a tettest, aki elmenekült a helyszínről. A Tottenham hétfőn tett nyilatkozata így szól: „A klub mélységesen szomorúan erősíti meg a média jelentéseit, miszerint Serge Aurier testvére ma délelőtt elhunyt.”

Christopher Aurier, aki egy évvel volt fiatalabb, mint testvére, Serge, híressé vált bátyjával együtt, a Lens akadémián nevelkedett, de az első csapatba nem került be. 2011 óta az angol Brentfordnál, majd Katarban és Belgiumban játszott. Az utóbbi időben egy amatőrcsapatban, a Toulouse Rodeóban játszott.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×