INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 13. csütörtök
Ipoly

gyilkosság

labdarúgás

auerier

Hasba lőtték a Tottenham sztárjának öccsét – nem tudták megmenteni

Infostart

Több francia és angol lap beszámolója szerint a kora reggeli órákban meggyilkolták a Tottenham Hotspur elefántcsontparti válogatott, BL-döntős jobbhátvédjének, Serge Aurier-nek az öccsét.

Egy francia rendőrségi forrás szerint a 26 éves Christopher Aurier-t kétszer gyomron lőtték Toulouse városának központjának szélén, egy éjszakai klubnál. Kevéssel hajnali öt óra után kritikus állapotban szállították a toulouse-i egyetemi kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

A francia rendőrség továbbra is keresi a tettest, aki elmenekült a helyszínről. A Tottenham hétfőn tett nyilatkozata így szól: „A klub mélységesen szomorúan erősíti meg a média jelentéseit, miszerint Serge Aurier testvére ma délelőtt elhunyt.”

Christopher Aurier, aki egy évvel volt fiatalabb, mint testvére, Serge, híressé vált bátyjával együtt, a Lens akadémián nevelkedett, de az első csapatba nem került be. 2011 óta az angol Brentfordnál, majd Katarban és Belgiumban játszott. Az utóbbi időben egy amatőrcsapatban, a Toulouse Rodeóban játszott.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018