eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott megbízott szövetségi kapitánya a férfi Világliga-mérkőzés európai selejtezőjére készülő csapat edzése után a Komjádi uszodában 2012 október 29-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Megszólalt Benedek Tibor születésnapján Epres Panni

Benedek Tibor június 18-án, életének 48. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el – a vízilabdavilág és az egész ország gyászolja.

A vízilabda-legenda felesége, Epres Panni az elmúlt hetekben nem nyilatkozott férje halála kapcsán, a közösségi oldalain sem posztolt.

Július 12-én, Benedek Tibor születésnapján tett közzé először egy rövid üzenetet, amelyben megköszönte elmúlt hetekben kapott együttérző szavakat. A bejegyzés mellett az alábbi fotó jelent meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️48♥️ Köszönöm mindenkinek az elmúlt hetekben az együttérző szavakat? #drágaszülinaposom #benedeknévagyok

Epres Panni (@eprespanni) által megosztott bejegyzés,

s

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×