eur:
392.2
usd:
366.64
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Sigér Dávid, Németh Krisztián, Nagy Ádám, Vida Máté, Willi Orbán és Feczesin Róbert (b-j), a magyar csapat tagjai a válogatott edzésén a Horvátország elleni mérkőzés előtti napon a spliti Poljud Stadionban 2019. október 9-én. Az Eb-selejtezőcsoportjában harmadik helyen álló magyar válogatott október 10-én este a vb-ezüstérmes horvátok vendége lesz.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Németh Krisztián: lehetett volna sikeresebb pályafutásom is

Az önkritikus magyar válogatott labdarúgó újra Bernd Storck játékosa - ezúttal Dunaszerdahelyen.

Februárban Dunaszerdahelyre igazolt a 37-szeres magyar válogatott Németh Krisztián - edzője a korábbi magyar szövetségi kapitány Bernd Storck -, a magyar labdarúgás 2010 körüli korszakának legnagyobb ígérete. A minap új klubja Facebook-oldalának élő adásában válaszolgatott kérdésekre, a Nemzeti Sport Online pedig összefoglalta a hallottakat.

A Némó becenevű focista gyerekként több sportágat is kipróbált - sakk, versenytánc -, de végül maradt a focinál.

Első focistapéldaképei Fehér Miklós és Illés Béla voltak, külföldön pedig a hozzá hasonlóan csatár Alessandro Del Piero.

Aztán összegezte eddigi pályafutását is:

"Nagyon fiatalon bekerültem a médiába, 15-16 évesen már a különböző válogatottakban szerepeltem, aztán bemutatkoztam az MTK-ban, nagy elvárások kerültek elém és mindenki sokat várt tőlem, majd egy jó év után jött a liverpooli ajánlat. Egy akkora klubban olyan fiatalon, azért voltak nehézségeim, és mai fejjel már néhány dolgot már másképp csinálnék. Ha az egész pályafutásomat nézem és rövid választ akarok adni, lehetett volna jobb, sikeresebb pályafutásom is, de lehetett volna sokkal rosszabb is. Valahol azért én meg vagyok vele elégedve, annak ellenére, hogy tudom, hogy nem hoztam ki a legjobbat magamból, mert több volt bennem, de úgy gondolom, hogy nem kell szégyenkeznem."

Bernd Storckról kellemes emlékei vannak - Eb, 2016 -, szerinte ő lesz az, aki új szintre emeli a DAC-ot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×