eur:
395.13
usd:
368.06
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Kammerer Zoltán és Gál Péter István a férfi kajak párosok 1000 méteres versenyének középfutama után a szegedi kajak-kenu világbajnokságon 2019. augusztus 24-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kammerer párostársa szeptemberig nem versenyezhet

Az Infostart.hu is beszámolt korábban arról, hogy Gál Péter kajakozót – aki Kammerer Zoltánnal párban készült a tokiói olimpiára – a kijelölt gyalogátkelőhelyen elütötte egy személyautó. A sportoló Borsnak nyilatkozott állapotáról.

„A zuhanás következtében kificamodott a két vállam, ezért rögzítő kötést viselek. A vétkes sofőr egy 21 éves lány volt, aki azonnal a segítségemre sietett, majd utána a kórházba szállítottak” – mondta a sportoló a Borsnak.

A gázoló ellen vádat emelnek. Mint kiderült, Gál szeptemberig nem sportolhat. Óriási szerencsével kerülte el a nagyobb bajt, a vállficam mellett csak kisebb horzsolásokat szenvedett, és ugyan a lába is fáj, a fejét szerencsére nem érte ütés.

Ebben a helyzetben kérdéses, kivel evezhet egy hajóban a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán. A május 26-án, Szolnokon rajtoló olimpiai tájékoztató versenyen a koronavírus-fertőzésen április közepén átesett Varga Ádámmal ül közös hajóba.

Egy új válogatási elv értelmében májusban, júniusban és júliusban valamennyi válogatott egység hatszor ül majd hajóba.

„Alkalmanként délelőtt tíztől, majd két óra pihenőt követően délután újra teljesítjük az ezres távot. A hat felmérő fontos támpont lesz Hüttner Csaba szövetségi kapitány számára – tette hozzá Kammerer.

Címlapról ajánljuk
Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

2050-re, akik megérik a 65 évet, valamiféle rákos daganatban fognak szenvedni - hangzott el a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia konferenciáján. Az InfoRádió Kásler Miklós Széchenyi-díjas onkológus professzort, a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia elnökét kérdezte több témában.

Sikeres volt Varga Barnabás műtétje

Az MLSZ szerint biztos, hogy szerdán kijöhet a kórházból a csatár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×