eur:
395.62
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Kádár Tamás, a Dinamo Kijev (j) és Ruben Loftus-Cheek, a Chelsea játékosa a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágó mérkőzésén a kijevi Olimpiai Stadionban 2019. március 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Kádárnak Kínában volna a helye, de most nem ülhet repülőre

A négy fal közé szorította a járvány a válogatott labdarúgót.

Kádár Tamás, a magyar labdarúgó-válogatottban már 57 alkalommal pályára lépett balhátvéd februárban Kínába igazolt a Santung Lunenghez, de a koronavírus-járvány miatt nem utazhatott akkor oda. Noha Kínában papíron véget ért a járvány, Peking úgy döntött, az ország védelme érdekében a külföldiek nem léphetnek be az országba, a sportolók sem - írja a Blikk.

Mint a játékos menedzsere, Varga Sándor a lapnak elmondta, Kádár Tamás otthonában edzve várta, hogy a papírjai elkészüljenek. Ezek már készen is voltak és már a repülőjegyet nézték, amikor értesültek a kínai döntésről: senki nem utazhat be. Ez azt jelenti, Kádár Tamás már majdnem csatlakozott a csapattársaihoz, amikor kiderült, itthon kell maradnia - több tucatnyi európai és dél-amerikai sorstársához hasonlóan.

A csapatnál Kádár Tamás egyébként a belga Marouane Fellainival lenne játékostárs, az ő koronavírustesztje ráadásul pozitív volt.

A kínai bajnokság február 22-én rajtolt volna. Májusban lehetnek az első mérkőzések.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×