eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Bolti lopáson érték az ismert magyar futballedzőt, de mégsem

Tornyi Barnabás évek óta az Egyesült Államokban él és dolgozik, a rendőrség csak óvadék ellenében engedte szabadon. Az edző szerint félreértés volt, és kiderült, hogy ártatlan.

Tornyi évek óta külföldön dolgozik, itthon legutóbb 2010-ben edzősködött, a Diósgyőr csapatát irányította, de előtte nyolc magyar élvonalbeli együttesnél dolgozott, köztük a Kispestnél, a Vasasnál és Tatabányán. Az utóbbi tíz évben megfordult a katari Al-Szaddnál, ahol szakmai igazgató volt, majd Amerikába ment, és Floridában igyekezett az utánpótlásakadémiát beindítani.

A Bors most az Orange County megyei rendőrség honlapján bukkant rá a magyar edzőre. A nyilvántartás szerint bolti lopás miatt állították elő tavaly november 16-án este negyed tíz körül. Az aktákból kiderül, hogy a 66 éves fehér férfinak korábban nem volt dolga a hatóságokkal, és hogy kevesebb mint 250 dollár összegben vett magához valamit. Az óvadék összegét 500 dollárban állapították meg.

A rangado.hu-nak Tornyi Barnabás megírta a teljes történetet, mint írta, nincs takargatnivalója. Az egyik áruházban "az önfizetős zónában nem a szkennerhez léptem, hanem »túltoltam« a kocsit, hogy szót váltsak a teniszpartneremmel. Álltunk, beszélgettünk (volna), de azonnal odalépett egy biztonsági őr és közölte, hogy neki rendőrt kell hívni a protokoll szerint, mert nem fizettem" – állítja az edző. Az ügyből rendőrségi intézkedés lett, de visszanézték a videofelvételeket, és kiderült, hogy Tornyi ártatlan.

"Már régen le kellett volna venni a honlapjukról, mert a rendőrségi intézkedés véget ért, nem találtak vétket. Az ördög nem alszik, az adminisztrációs malmok lassan őrölnek, én meg nyugodtan alszom" – írta Tornyi Barnabás, aki a Florida Youth Soccer Associationnél két korosztály szövetségi vezető edzője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×