eur:
392.72
usd:
366.07
bux:
66746.01
2024. április 25. csütörtök Márk
Barcelona, 2014. május 17.A barcelonai Camp Nou stadion lelátója a Barcelona - Atlético Madrid spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2014. május 17-i mérkőzése előtt. (MTI/EPA/Alberto Estevez)
Nyitókép: Alberto Estevez

Van mitől tartania a Barcelona legtöbb játékosának

A spanyol futballbajnoki címvédő FC Barcelona legalább 20 millió eurót veszít, ha nézők nélkül rendezik meg a szezonból még hátralevő hazai mérkőzéseit.

A Marca számításai szerint átlagosan 3,3 millió euró körül van egy-egy otthoni meccs jegybevétele, emellett további mínuszokat jelent a klub számára, hogy a koronavírus-járvány miatt zárva tart a Barca múzeuma, és szünetel az árusítás az ajándékboltokban is.

A Barcelona a La Liga küzdelmeinek félbeszakításáig 27 bajnokit játszott le a 38 fordulóból, s vezet a Real Madrid előtt. A katalánok elitalakulata amellett érdekelt a Bajnokok Ligájában is, így a Camp Nou Stadionban esedékes nemzetközi meccsek bevétele is hiányzik a költségvetésből.

A pénzügyi nehézségekből fakadó megszorítások akár radikális lépésekre is késztethetik a katalán futballklub vezetését, amely – az ESPN tévé híre szerint –

a játékosok akár jelentős részét is kiárusíthatja.

Védettséget csupán három labdarúgó élvez, a legfőbb „érinthetetlen” Lionel Messi mellett állítólag semmiképpen sem adnának túl a kapus Marc-Andre ter Stegenen és a középpályás Frenkie de Jongon.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×