eur:
393.82
usd:
368.53
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Faragó Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó, a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének tagja az egyesület rendezvénye után a budapesti Danubius Hotel Gellért szállodában 2015. május 13-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Faragó Tamás a férfiak esélyeiről: Montenegró kiválóan csinálja a semmit

A magyar férfi vízilabda-válogatott bejutott a legjobb négy közé a Duna Arénában zajló Európa-bajnokságon, miután a negyeddöntőben 14-10-re legyőzte az orosz csapatot. Az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás értékelt az InfoRádióban.

A magyar válogatott szakmai stábja és a játékosok sem voltak felhőtlenül elégedettek, ahogyan (14-10) Oroszországot legyőzve az elődöntőbe jutotta a budapesti vízilabda-Eb férfitornáján szerda este, főleg a sok kapott gól miatt.

"Jogos az önkritika" - fogalmazott az InfoRádióban a látottakat értékelve Faragó Tamás olimpiai és világbajnok vízilabdázó. "Már csak azért is, mert nem voltunk annyira élesek és látványosak. De azért jól játszottunk.

Egy orosz csapatot 4 góllal legyőzni nem kis feladat, ráadásul szép gólokat lőttünk, szép összjátékok voltak.

Talán azon pillanatokra gondoltak a játékosok és a kapitány, amelyek majd Montenegró ellen várnak a csapatra" - utalt a közelgő elődöntőre.

Arra a kérdésre, hogy Montenegró nagyon más "káposzta"-e, mint Oroszország, azt mondta, leendő ellenfelünk régies vízilabdát játszik, ahol "nem kell csinálni semmit", de azt nagyon-nagyon jól. "Erre képesek, ráadásul jó játékosokkal rendelkeznek, a játékosok többsége Olaszországban játszik, és ugyanaz a céljuk, mint a magyaroknak, olimpiai kvótát akarnak szerezni. Ráadásul a nemzeti öntudat bennük is nagyon erős, szeretnének Európa-bajnokságot nyerni."

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×