eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Almati, 2014. november 8.Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöke sajtóértekezletet tart a kazahsztáni súlyemelő-világbajnokságon Almatiban 2014. november 8-án. (MTI/EPA/Igor Kovalenko)
Nyitókép: MTI/EPA/Igor Kovalenko

Felfüggesztették, de elnök maradhat Aján Tamás

90 napra felfüggesztette a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöksége Aján Tamást, aki 2001 óta elnökként irányítja a szervezetet. Áprilisig az egyik alelnök, az amerikai Ursula Papandrea viszi az ügyeket - írja az Insidethegames oldala egy IWF-es forrásra hivatkozva.

A cikk szerint Aján Tamás vita nélkül elfogadta a dohai rendkívüli elnökségi ülésen született döntést, amely alapján az átmeneti időszakban is elnök marad, de Papandrea látja el a vezetői feladatok egy részét.

A következő időszak működésének részleteiről az IWF közleménye adhat pontosabb képet.

A szervezetnek ez a háromhónapos idő elengedő lehet arra, hogy az ARD korrupciós és doppingvádakat megfogalmazó filmjének állításait alaposan kivizsgálja - írja a portál.

Aján Tamás két hete az InfoRádióban tételesen cáfolta a vádakat, és azt mondta, hogy a német közszolgálati csatorna műsora az ötvenéves sportvezetői pályafutását tette tönkre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×