INFORÁDIÓ 
2020. február 25. kedd
Mátyás

vízilabda

ftc

varga zsolt

év sportolója gála

Varga Zsolt az FTC férfi vízilabdacsapatának edzője átveszi az év edzőjének járó díjat (b), Mocsai Lajostól, a Testnevelési Egyetem rektorától az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2020. január 16-án.

Továbbra is éhes a sikerekre a Fradi

Infostart / InfoRádió - Farkas Dávid

A megoldáskeresést tartja a legfontosabbnak az év edzőjének megválasztott Varga Zsolt, az FTC férfi vízilabdacsapatának trénere.

A Ferencváros férfi vízilabdacsapata vehette át az év legjobb hagyományos csapatának járó díjat, az együttes szakvezetője, Varga Zsolt pedig az év edzője lett az M4 Sport - Az év sportolója gálán.

„Nagyon sokat jelent, hiszen Magyarországon nagy megtiszteltetés az év edzőjének és az év csapatának lenni. Nagyon örülök a pillanatnak. Annak örülök a leginkább, hogy a csapatom eredményeit, a munkáját méltatták és sikerült megnyernünk ezt a díjat. Ez is visszajelzése annak, hogy

megéri az a munka, amit beleteszünk”

- mondta a tréner az InfoRádiónak.

A díj átvételekor Varga Zsolt edzői hitvallását is megfogalmazta a színpadon:

"nem érdekel, mitől nem működik, csak az érdekel, mitől működik".

Erről a hozzáállásról azt mondta, szinte állandóan alkalmazza, és bármilyen felmerülő problémánál arra próbálja rávenni magát és a környezetét, hogy azt keresse, mitől fog működni.

„A megoldáskeresés a legfontosabb. Ha van egy érzelmi törés, azt orvosolni kell, de utána a megoldáskeresésen van a hangsúly” - fejtette ki, hozzátéve, ez a hitvallás az utóbbi egy évben vált kicsiszolt mondattá.

Budapest, 2020. január 16.
A Ferencváros férfi vízilabdacsapatának tagjai, miután átvették az év csapatának járó díjat az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2020. január 16-án.
MTI/Illyés Tibor
A Ferencváros férfi vízilabdacsapatának tagjai, miután átvették az év csapatának járó díjat az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban MTI/Illyés Tibor

Varga Zsolt szerint csapata továbbra is éhes a sikerekre, hiába nyert meg az előző idényben mindent, ahol elindult. A Bajnokok Ligája nyolcas döntője és a magyar bajnokság az idei szezon két nagy kihívása, ezekben szeretnének újra az élen végezni.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Kapcsolódó hang

Varga Zsolt
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018