eur:
394.5
usd:
370.35
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Varga Zsolt az FTC férfi vízilabdacsapatának edzője átveszi az év edzőjének járó díjat (b), Mocsai Lajostól, a Testnevelési Egyetem rektorától az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2020. január 16-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Továbbra is éhes a sikerekre a Fradi

A megoldáskeresést tartja a legfontosabbnak az év edzőjének megválasztott Varga Zsolt, az FTC férfi vízilabdacsapatának trénere.

A Ferencváros férfi vízilabdacsapata vehette át az év legjobb hagyományos csapatának járó díjat, az együttes szakvezetője, Varga Zsolt pedig az év edzője lett az M4 Sport - Az év sportolója gálán.

„Nagyon sokat jelent, hiszen Magyarországon nagy megtiszteltetés az év edzőjének és az év csapatának lenni. Nagyon örülök a pillanatnak. Annak örülök a leginkább, hogy a csapatom eredményeit, a munkáját méltatták és sikerült megnyernünk ezt a díjat. Ez is visszajelzése annak, hogy

megéri az a munka, amit beleteszünk”

- mondta a tréner az InfoRádiónak.

A díj átvételekor Varga Zsolt edzői hitvallását is megfogalmazta a színpadon:

"nem érdekel, mitől nem működik, csak az érdekel, mitől működik".

Erről a hozzáállásról azt mondta, szinte állandóan alkalmazza, és bármilyen felmerülő problémánál arra próbálja rávenni magát és a környezetét, hogy azt keresse, mitől fog működni.

„A megoldáskeresés a legfontosabb. Ha van egy érzelmi törés, azt orvosolni kell, de utána a megoldáskeresésen van a hangsúly” - fejtette ki, hozzátéve, ez a hitvallás az utóbbi egy évben vált kicsiszolt mondattá.

Budapest, 2020. január 16.
A Ferencváros férfi vízilabdacsapatának tagjai, miután átvették az év csapatának járó díjat az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2020. január 16-án.
MTI/Illyés Tibor
A Ferencváros férfi vízilabdacsapatának tagjai, miután átvették az év csapatának járó díjat az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban MTI/Illyés Tibor

Varga Zsolt szerint csapata továbbra is éhes a sikerekre, hiába nyert meg az előző idényben mindent, ahol elindult. A Bajnokok Ligája nyolcas döntője és a magyar bajnokság az idei szezon két nagy kihívása, ezekben szeretnének újra az élen végezni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×