eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Varga Dénes, a FTC-Telekom Waterpolo (b) és Salamon Ferenc, az A-Híd OSC Újbuda játékosa a vízilabda BENU férfi Magyar Kupa döntőjében játszott mérkőzésen a Komjádi uszodában 2019. december 8-án.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Újabb trófeát gyűjtött be a Fradi

A címvédő Ferencváros nyerte a férfi vízilabdázók Magyar Kupáját, miután a Komjádi uszodában rendezett vasárnapi döntőben 8-7-re legyőzte az OSC-t.

A címvédő, Bajnokok Ligája-győztes Ferencváros dolgát alaposan megnehezítette az OSC: a Fradi ugyan az első negyedben 2-0-ra vezetett, de riválisa hamarosan fordított.

Az OSC a harmadik negyed derekáig őrizte előnyét, a zöld-fehérek legközelebb két perccel az összecsapás vége előtt vezettek, de ezt követően már nem engedték ki kezükből a győzelmet.

A Ferencváros története 19. MK-elsőségét gyűjtötte be, a kétszeres győztes OSC 2014 és 2017 után öt éven belül harmadik fináléját veszítette el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×