eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
München, 2015. április 21.Julen Lopetegui, a portugál Porto vezetőedzője csapatának a német Bayern München ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott visszavágó mérkőzése előtt a müncheni Allianz Arénában 2015. április 21-én. (MTI/EPA/Peter Kneffel)
Nyitókép: Peter Kneffel (MTI/EPA)

Új állást kapott a peches edző

Julen Lopetegui lett a Sevilla labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

Az 53 esztendős tréner hároméves megállapodást kötött a spanyol bajnokságban legutóbb - az Európa-liga csoportkört érő - hatodik helyen végzett együttessel. A Sevillát március közepétől az addig sportigazgatóként tevékenykedő Joaquin Caparros irányította.

A baszk Lopetegui 2016-tól 2018 nyárig a spanyol válogatott szövetségi kapitánya volt, majd viharos körülmények között távozott, mivel közvetlenül a világbajnokság előtt a Real Madrid bejelentette, hogy a következő idénytől a királyi gárdát irányítja, emiatt a spanyol szövetség két nappal a torna rajtja előtt menesztette. Lopetegui aztán mindössze néhány hónapig volt a fővárosiak vezetőedzője, ugyanis a gyenge eredmények miatt már 2018 októberében menesztették.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×