eur:
394.87
usd:
370.48
bux:
65435.75
2024. április 22. hétfő Csilla, Noémi
A 2019. április 6-i képen Diego Costát, az Atlético Madrid játékosát (b2) inti higgadtságra csapattársa, Jan Oblak kapus (j3), miután Costát a 28. percben kiállították a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban az FC Barcelona ellen játszott mérkőzésen a barcelonai Camp Nou Stadionban. A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) versenybizottsága április 11-én nyolc mérkőzésről eltiltotta a játékost, amiért a Barcelona elleni mérkőzésen trágár szavakat ordibált Jesús Gil Manzano játékvezető arcába. A bajnokságból még hét forduló van hátra, Costa számára így véget ért az idény.
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernández

Négy hónapot kapott ordibálásért és káromkodásért Diego Costa

Diego Costát nyolc mérkőzésről tiltotta el Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) versenybizottsága azt követően, hogy az Atlético Madrid támadója szombaton, a Barcelona elleni rangadó 28. percében piros lapot kapott.

Az első félidő közepén Diego Costa magából kikelve ordibált Jesús Gil Manzano játékvezetővel, akihez egészen közel hajolt. A bíró jelentésében arról számolt be, hogy a támadó trágár kifejezésekkel sértegette, és két alkalommal a karját is megfogta, amikor madridi csapattársainak akart sárga lapot adni.

A bajnokságból még hét forduló van hátra, Diego Costa számára így véget ért az idény.

A listavezető - és címvédő - FC Barcelona 2-0-ra győzte le a vendég és második Atlético Madridot, ezzel 11 pontra növelte az előnyét közvetlen üldözőjével szemben. A mérkőzés a 85. percig gól nélküli döntetlenre állt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 22. 11:14
×
×
×
×