eur:
393.84
usd:
365.07
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A 2019. április 6-i képen Diego Costát, az Atlético Madrid játékosát (b2) inti higgadtságra csapattársa, Jan Oblak kapus (j3), miután Costát a 28. percben kiállították a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban az FC Barcelona ellen játszott mérkőzésen a barcelonai Camp Nou Stadionban. A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) versenybizottsága április 11-én nyolc mérkőzésről eltiltotta a játékost, amiért a Barcelona elleni mérkőzésen trágár szavakat ordibált Jesús Gil Manzano játékvezető arcába. A bajnokságból még hét forduló van hátra, Costa számára így véget ért az idény.
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernández

Négy hónapot kapott ordibálásért és káromkodásért Diego Costa

Diego Costát nyolc mérkőzésről tiltotta el Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) versenybizottsága azt követően, hogy az Atlético Madrid támadója szombaton, a Barcelona elleni rangadó 28. percében piros lapot kapott.

Az első félidő közepén Diego Costa magából kikelve ordibált Jesús Gil Manzano játékvezetővel, akihez egészen közel hajolt. A bíró jelentésében arról számolt be, hogy a támadó trágár kifejezésekkel sértegette, és két alkalommal a karját is megfogta, amikor madridi csapattársainak akart sárga lapot adni.

A bajnokságból még hét forduló van hátra, Diego Costa számára így véget ért az idény.

A listavezető - és címvédő - FC Barcelona 2-0-ra győzte le a vendég és második Atlético Madridot, ezzel 11 pontra növelte az előnyét közvetlen üldözőjével szemben. A mérkőzés a 85. percig gól nélküli döntetlenre állt.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×