eur:
393.7
usd:
369.37
bux:
65637.23
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Twitter/Los Angeles Lakers

Nem bírja tovább Magic Johnson, távozik a Lakers éléről

Lemondott posztjáról Magic Johnson, a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatának klubelnöke.

A kaliforniai együttes legendája kedden este sajtótájékoztatón jelentette be döntését, amiről addig nem értesítette Jeanie Busst, a Lakers tulajdonosát, mert - amint fogalmazott - nem lett volna képes szemtől szemben közölni vele elhatározását.

"Egyszerűen annyi az oka, hogy boldogabbnak éreztem magam, amikor nem voltam a Lakers elnöke" - mondta az 59 éves sportvezető, aki játékosként öt bajnoki címet nyert az együttessel. Hozzátette, hogy sokan hátba szúrták, és folyamatosan sugdolóztak körülötte.

Magic Johnson távozása meglepetést keltett a tengerentúlon, ám az nem volt nagy titok, hogy kapcsolata kifejezetten feszülté vált Luke Walton vezetőedzővel,

akivel - az ESPN nemrég megjelent riportja szerint - hetek óta nincs beszélő viszonyban.

A Lakers újabb csalódást keltő szezonon van túl, ugyanis hiába szerződtette múlt nyáron LeBron Jamest, a csapat ismét lemaradt a rájátszásról.

A csapat rövid közleményben köszönte meg munkáját, hozzátéve, hogy "nincs nagyobb Los Angeles Lakers-es, mint Earvin Johnson", aki nem egyszerűen egy ikonikus személyiség a Lakers számára, sokkal inkább családtag.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×