INFORÁDIÓ 
2020. április 9. csütörtök
Erhard

sport

vívás

világbajnokság

Vívó-vb: megkezdődött a visszaszámlálás, árulják a jegyeket

Vívó-vb: megkezdődött a visszaszámlálás, árulják a jegyeket

Infostart

A legolcsóbb napi jegy 1000 a legdrágább 4500 forintba kerül. Lesznek bérletek is - 28 ezer forintért -, már a legutóbbi, 2013-as budapesti vb előtt éppen ezek keltek el a leggyorsabban.

Csaknem 104 nappal a rajt előtt megkezdődött a jegyértékesítés a budapesti vívó-világbajnokságra. A belépők árusítása azzal vette hivatalosan kezdetét, hogy a világ- és Európa-bajnok kardvívó Szatmári András és Decsi Tamás, valamint Csampa Zsolt, a Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) elnöke sajtótájékoztató keretében kedden elindította a vb-ig hátra lévő időt jelző órát, amely 103 nap 21 óra 17 percről kezdett el visszafelé számolni.

A napi jegyekhez 1000 és 4500 forint közötti összegért lehet hozzájutni, de lesznek bérletek is - 28 ezer forintért -, már csak azért is, mert a legutóbbi, 2013-as budapesti vb előtt éppen ezek keltek el a leggyorsabban. A belépőket a 2019budapest.com oldalon keresztül lehet megvásárolni.

Csampa Zsolt és Dalnoki Balázs, a Volkswagen márkaigazgatója együttműködési megállapodást írt alá, így a márka a sportág kiemelt támogatója és a vb hivatalos szállítója lett.

Nyitókép: Pixabay.com
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018