eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen, Lyonban 2016. június 22-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Dzsudzsák "százados" lesz, Szoboszlai is a kezdőben a horvátok ellen

A világbajnoki ezüstérmes horvátok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Dzsudzsák Balázs is helyet kapott a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában, így a szélső vasárnap 100. alkalommal ölti magára a címeres mezt.

Marco Rossi szövetségi kapitány további négy helyen változtatott a három napja Szlovákia vendégeként pályára küldött együttesen, így bekerült a kezdő tizenegybe a 18 éves Szoboszlai Dominik is, aki éppen a nagyszombati 2-0-s vereség alkalmával debütált a válogatottban.

Rajtuk kívül még Baráth Botond, Pátkai Máté és Nagy Dominik kapott most lehetőséget az olasz szakvezetőtől. A szlovákiai kezdőcsapatból Korhut Mihály, Lang Ádám, Kleinheisler László, Kalmár Zsolt és Kovács István került ki.

A találkozó 18 órakor a skót William Collum sípjelére kezdődik a Groupama Arénában.

A magyar válogatott kezdőcsapata:

Gulácsi Péter - Lovrencsics Gergő, Baráth Botond, Willi Orbán, Kádár Tamás - Pátkai Máté, Nagy Ádám - Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Nagy Dominik - Szalai Ádám

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Nemrég tettük közzé azt a szubjektív listát, ami bemutatja a világ tíz legunalmasabbnak tartott városát. Ezt folytatva egy amerikai tanulmány a világ száz legunalmasabb turista látványosságát gyűjtötte össze. A felmérés több mint 60 millió Google-visszajelzés alapján közel 3300 népszerű turisztikai látványosságot vizsgált meg, és gyűjtötte össze kulcsszavak alapján a 100 legunalmasabbat. Ezek közül most azokat az európai látványosságokat mutatjuk be, melyek felkerültek a kétes dicsőségű listára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×