eur:
393.27
usd:
366.82
bux:
66705.95
2024. április 25. csütörtök Márk

Kettős győzelem és drámai végjáték ért továbbjutást a focikupákban

Kettős győzelemmel elődöntős a Real Madrid a Spanyol Király Kupában. Drámai hosszabbítás után 11-esekkel jutott négy közé a Lazio az Olasz Kupában.

A Real Madrid kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Spanyol Király Kupában, miután a negyeddöntő csütörtöki visszavágóján idegenben is legyőzte a Girona együttesét. A 3-1-re megnyert összecsapáson Karim Benzema duplázni tudott.

Eredmények, negyeddöntő, visszavágó

Girona-Real Madrid 1-3 (0-2)

Továbbjutott: a Real Madrid, kettős győzelemmel, 7-3-as összesítéssel.

szerdán játszották:

FC Barcelona-Sevilla 6-1 (2-0)

Tj.: a Barcelona, 6-3-as összesítéssel.

Real Betis-Espanyol 3-1 (0-1, 1-1) - hosszabbítás után

Tj.: a Betis, 4-2-es összesítéssel.

kedden játszották:

Valencia-Getafe 3-1 (0-1)

Tj.: a Valencia, 3-2-es összesítéssel.

Az elődöntő mérkőzéseit február 6-án, a visszavágókat 27-én rendezik, a döntőre május 25-én a sevillai Benito Villamarin Stadionban kerül sor.

Drámai hosszabbítás

A Lazio bejutott a legjobb négy közé a labdarúgó Olasz Kupában, miután a negyeddöntőben büntetőkkel diadalmaskodott az Internazionale vendégeként.

A gól nélküli rendes játékidőt követően a hosszabbításban, a 108. percben Ciro Immobile megpattanó lövésével szerzett vezetést a Lazio, az Internazionale azonban Mauro Icardi révén a ráadás ráadásának ötödik percében büntetőből egyenlített.

A 11-es párbajban döntetlen állásnál az utolsó párban a milánóiaknál Radja Nainggolan rontott, a túloldalon viszont Lucas Leiva nem hibázott.

Eredmények, negyeddöntő:

Internazionale-Lazio 1-1 (0-0, 0-0, 0-1) - 1: 3-4

szerdán játszották:

Atalanta-Juventus 3-0 (2-0)

Fiorentina-AS Roma 7-1 (3-1)

kedden játszották:

AC Milan-Napoli 2-0 (2-0)

Az elődöntőben:

AC Milan-Lazio, Atalanta-Fiorentina

Az elődöntő már oda-visszavágós lesz, a mérkőzések hivatalos időpontja február 27. és április 24. A döntőt május 15-én a római Olimpiai Stadionban rendezik.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×