eur:
393.84
usd:
367.84
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Babos Tímea 2018. július 23-án.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Babos Tímea: ne azt mondják, hogy milyen jó lehetnék, hanem hogy milyen jó vagyok

A párosban az újabb tornagyőzelmek, egyesben pedig a legjobb húszba kerülés a célja Babos Tímeának. A 25 éves soproni teniszező arról is beszélt, hogy a pozitív hozzállás miatt döntött úgy, hogy a jövőben a szakmai stábját a horvát Nikola Horvat vezeti.

Egyesben a világ húsz legjobb teniszezője közé szeretne kerülni a párosban kétszeres világbajnok Babos Tímea - erről a sportoló új edzője, a horvát Nikola Horvat beszélt egy csütörtöki sajtóeseményen. A tréner bízik benne, hogy a 25 éves játékos eléri a kitűzött célt.

"Volt már magasan a ranglistán, a következő évre a legjobb húsz közé kerülést tűztük ki célnak" - osztozott a teniszező vágyaiban az edző, aki

nem hagyná figyelmen kívül a párost, de egyesben van lehetőség a javulásra.

A legfontosabb megtalálniuk azt az utat, ami mentén Babos egyenletes, jó teljesítményt képes nyújtani. "Mindent bele fogunk adni, hogy ez sikerüljön."

A magyar teniszező november 19-én kezdi a felkészülést, és az év végén utazik el a tengerentúlra.

"Jó időszak ez teniszütő nélkül, de már várom a kezdést" - fogalmazott a Babos Tímea, aki a stábbal közösen már sok időt és energiát fektetett a programja összeállításába.

Horvat érkezésével a teljes stábja megújult, ütőpartnert és erőnléti edzőt is váltott. "Amit hiányoltam, az a pozitív hozzáállás. Olyan embereket kerestem magam mellé, akik segítenek ennek a megtalálásában.

Akik nem azt mondják, hogy milyen jó lehetnék, hanem hogy milyen jó vagyok"

- beszélt a fordulatról Babos Tímea, aki a US Open után döntött a váltásról.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×