eur:
393.9
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A Vidi játékosai a labdarúgó Európa-liga L csoportjában játszott Chelsea - Vidi FC mérkőzésen a londoni Stamford Bridge stadionban 2018. október 4-én. A Chelsea 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Huszti: nem voltunk betojva

Büszke csapata teljesítményére a Vidi szerb edzője a Chelsea elleni, 1-0-ra elveszített labdarúgó Európa Liga-mérkőzés után. A játékosok megköszönték a szurkolók buzdítását.

"Vegyes érzéseim vannak, mert egyrészt kiváló meccset játszottunk, másrészt túl sok esélyt adtunk ellenfelünknek, amiből egyet kihasznált" - fogalmazott a találkozó utáni sajtótájékoztatón Marko Nikolic, a Vidi szerb vezetőedzője, aki megjegyezte, nem lehet boldog, még akkor sem, ha a Chelsea-től kaptak ki, amely a világ tíz legjobb csapata közé tartozik.

A tréner gratulált játékosainak helytállásukért és köszönetet mondott a sok magyar drukkernek, akik "szurkolásukkal végig nagy támogatást nyújtottak a csapatnak"

Nikolic kérdésre elmondta:

nagyon büszke csapata teljesítményére, de egy kis minőség hiányzott ahhoz, hogy még jobb eredményt érjenek el.

Úgy vélte, jó úton járnak annak ellenére, hogy még nincs pontjuk a csoportban, ugyanakkor az esélyeik nem romlottak a továbbjutást illetően.

A Chelsea olasz szakembere, Maurizio Sarri kiemelte: az első félidőben sok gólszerzési lehetőségük volt, de nem tudtak betalálni. A második játékrészben aztán sikerült, így fontos három pontot szereztek.

Kérdésre úgy felelt: jó meccset játszottak egy jó ellenfél ellen, amelynek a kontratámadásaiban sokszor benne volt a veszély. Úgy vélte, tudnak ennél sokkal jobban játszani, és ezt a jövőben be is fogják bizonyítani.

„A játék képe alapján büszkék lehetünk az eredményre, nem voltunk betojva. Ám ha egy ilyen gárda ellen egy kicsit kihagy az ember – akár fizikailag, akár mentálisan –, az megbosszulja magát. A világ egyik legjobb együttese ellen játszottunk, örülünk a helyzeteinknek, de 1-0 lett az eredmény. A vereség az vereség, az eredmény miatt csalódottak vagyunk” – mondta Huszti Szabolcs, a Vidi középpályása a Sport TV-nek az nso.hu cikke szerint.

„A mi szemszögünkből az volt a cél, hogy megvalósítsuk, amit elterveztünk. Tisztában voltunk azzal, hogy a védekezésről szól majd minden, de azért akadtak lehetőségeink. Európában még inkább felértékelődik, hogyan használja ki egy csapat a helyzeteit. A szurkolók előtt le a kalappal, nekik külön köszönöm, hogy ennyien itt voltak” – mondta Juhász Roland.

Loic Nego szintén arról beszélt, hogy büszkék lehetnek a teljesítményre.

"Megleptük a hazaiakat, azonban hiányoztak a gólok.

Hiába voltak helyzeteink, a Chelsea szerzett gólt. Nekem is maradt ki helyzetem – a nagy különbség a nagy játékosok és a normális játékosok között az, hogy a döntő pillanatban mit tesznek. A szurkolóknak nagyon köszönjük a biztatást, óriási dolog volt előttük játszani.”

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×