INFORÁDIÓ 
2020. július 10. péntek
Amália

barcelona

sport

as roma

Messi lenne a béke záloga

Infostart

James Pallotta, az AS Roma elnöke neheztel a Barcalonára a Malcom-transzfer miatt, kemény üzenetet küldött a Bordeaux-nak is.

A Barcelona leigazolta Willian "olcsóbb és fiatalabb változatát", Malcomot. A fiatal brazil szélsőt a Bordeaux-tól vették, de már a római gépről kellett lerángatni, ugyanis a Girondins szóban megállapodott az AS Romával, desak közben a Barcelona ráígért, ami a franciák elfogadtak. A katalánok azt követően kínáltak a Romáénál nagyobb összeget, hogy nem sikerült megállapodniuk a Chelsea vezetőivel egy másik brazil, Willian vételáráról.

Monchi, az AS Roma sportigazgatója a klub honlapján elmondta, hogyan zajlottak egymás után az események (a Roma hajlandó lett volna az eredeti összegnél többet fizetni, de a Barca még egyszer emelt a végeláron, ezután pedig Monchinak elege lett és közölte, nem kérnek az üzletből).

Ezek után szólalt meg Jim Pallotta elnök, közölve, hogy "a Barcelona eljárása finoman szólva sem volt etikus. Reggel még Monchi egy konferenciabeszélgetésen egyezett meg a játékossal és a menedzserével, aztán történt, ami történt.

Kaptunk már jogi tanácsokat, könnyen lehet, hogy a Bordeaux bajba kerül majd.

A Barcelona szerdán bocsánatot kért tőlünk, de nem fogadtam el. Csak akkor tudnék megbocsátani, ha úgy döntenének, megkapjuk Messit".

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018