eur:
394.24
usd:
370.07
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla

A Barcelona elorozta Malcomot az AS Roma elől

Noha az AS Roma hétfőn bejelentette, hogy megállapodott a Girondins Bordeaux labdarúgóklubbal Malcom vételárában, végül az FC Barcelona ráajánlott az olaszok által kínált összegre, így a brazil szélső a katalánoknál folytatja pályafutását.

A fővárosi klub hétfőn közleményben jelezte, a játékos hamarosan Rómába érkezik, ahol átesik a szokásos orvosi vizsgálatokon, mielőtt aláírná a szerződését. Olasz médiaértesülések szerint 37 millió euróért vásárolták volna meg a 21 éves tehetség játékjogát, csakhogy a francia eladóhoz az utolsó pillanatban befutott a Barcelona 41 milliós ajánlata, amely további 1 millióval nőhet bizonyos feltételek teljesülése esetén.

A spanyol sajtó úgy tudja, a katalánok azt követően kínáltak a Romáénál nagyobb összeget, hogy nem sikerült megállapodniuk a Chelsea vezetőivel egy másik brazil, Willian vételáráról. Malcom a tervek szerint szerdán érkezik Barcelonába, hogy átessen a klubváltáskor szokásos orvosi vizsgálatokon.

Malcom 2016 januárjában a Corinthianstól igazolt a francia gárdához, amelynek színeiben 96 mérkőzésen 23 gólt szerzett.

Az AS Roma közben a svéd válogatott kapusának, Robin Olsennek a megszerzésével vigasztalódott. Az FC Köbenhavntól 8,5 millió euróért érkezett hálóőrnek az oroszországi világbajnokságon elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy nemzeti együttese a negyeddöntőig jutott. A vételára 3,5 millióval nőhet bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Az ötéves szerződést aláíró Olsennek azt a brazil Alissont kell pótolnia, aki 62,5 millió euróért az FC Liverpoolhoz távozott, s ezzel minden idők legdrágább kapusa lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×