eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Rangadó vár a Videotonra

A listavezető Videoton a harmadik Debrecennél vendégeskedik a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának rangadóján.

Amennyiben a fehérváriak győzni tudnak a Nagyerdei Stadionban, akkor tízpontosra növelik előnyüket a hajdúságiakkal szemben.

A Debrecennek a legutóbbi fordulóban, a Ferencváros otthonában kilenc mérkőzésből álló veretlenségi szériája szakadt meg, a Videoton legutóbbi hat találkozóján nem talált legyőzőre.

"Azok a labdarúgók, akik felépültek, kérdés, milyen állapotban vannak, hisz hosszú ideig nem álltak a rendelkezésünkre. Ettől függetlenül hazai környezetben bravúrt szeretnénk elérni a Videoton ellen. Ehhez leginkább arra van szükség, hogy mindenki a legtöbbet hozza ki magából" - idézte a DVSC honlapja Herczeg András vezetőedzőt.

A Videoton mögött csak rosszabb gólkülönbséggel második Ferencváros remek formában utazik Paksra, ugyanis legutóbbi nyolc mérkőzéséből hetet megnyert, s mindössze egyszer játszott döntetlent.

A címvédő Budapest Honvédra fővárosi derbi vár az Újpest otthonában - zárt kapuk mögött -, a Haladás kispadján a Balmazújváros vendégeként mutatkozik be az új vezetőedző, Michal Hipp.

OTP Bank Liga, 16. forduló:

szombat:

Újpest FC-Budapest Honvéd 15.30, v.: Bognár

Mezőkövesd Zsóry FC-Vasas FC 15.30, v.: Szabó Zs.

Paksi FC-Ferencvárosi TC 15.30, v.: Berke

Balmazújváros Kamilla Gyógyfürdő-Szombathelyi Swietelsky Haladás 15.30, v: Kassai

Puskás Akadémia FC-Diósgyőri VTK 15.30, v.: Andó-Szabó

Debreceni VSC-Videoton FC 19.30, v.: Farkas Á.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×