eur:
393.78
usd:
369.36
bux:
65706.76
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Gyurta Dániel a visszavonulásáról beszélt

Gyurta Dániel a visszavonulásáról beszélt

Az olimpiai bajnok mellúszó egyelőre pihen, de állítja, jövőre ott lesz az Európa-bajnokságon.

Az olimpiai bajnok Gyurta Dániel nem indul a koppenhágai rövid pályás Európa-bajnokságon, és egyes hírek szerint nem is edz már az utóbbi időben sorra gyengébb eredményeket elérő klasszis, amire ráerősített Sós Csaba szövetségi kapitány, amikor azt mondta, Gyurta nincs edzésben. A Bors rákérdezett, és a mellúszó azt állította, az úszószövetség javaslata volt, hogy pihenjen az Eb helyett, mert így több ideje lesz kijavítani a budapesti vb-n előjött problémákat. Cáfolta, hogy sportdiplomáciai feladatai miatt edz kevesebbet, mindössze kétszer kellett Lausanne-ba utaznia a NOB-ban betöltött funkciója miatt.

"Örülök, hogy azok, akikkel nem vagyok napi kapcsolatban, jobban tudják, mi van velem. Hangsúlyozni szeretném még egyszer: nem fordult meg a fejemben a vissza­vonulás" - mondta Gyurta Dániel a róla terjedő pletykáról, ugyanakkor azt nem mert kijelenteni, hogy ott lesz a 2020-as tokiói olimpián, de a jövő évi Eb-n biztosan rajthoz áll.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Megint ütöttek egyet a forinton

Megint ütöttek egyet a forinton

Szerdán gyengült a dollár ez elmúlt napok jelentős erősödését követően, ez pedig a forintnak is segített: az euróval szemben a 393-as, a dollárral szemben pedig egészen a 368-as szintekig erősödött vissza a magyar fizetőeszköz. Ezt követően csütörtök reggel is tovább tudott erősödni a forint, egészen 392-ig jutott az euróval szemben, itt azonban elfogyott a lendület és már délelőtt 394 közelébe visszaütötték a magyar fizetőeszközt. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×