eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Dzsudzsák Balázs megint kifakadt

Dzsudzsák Balázs megint kifakadt

A labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint ismét sok volt a hiba, és nagyon nagy baj az újabb vereség.

A válogatott csapatkapitánya az M4 Sportnak adott interjújában nem akarta kizárólag Lovrencsics kiállítására és az emberhátrányra fogni a 2–1-es eredményt, mint mondta, az első félidőben megvoltak a helyzetek a fordításhoz.

"Luxemburg egy kellemetlen csapat, amely tud otthon játszani, ezt most bizonyította is. Ami még bosszantóbb, hogy pontrúgásból kaptuk a második gólt, amire fel is lehet készülni. Sok hiba volt ismét" – értékelt Dzsudzsák, aki a 4–3–3-as felállásban egy új poszton szerepelt a középpályán Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitánynál.

"Próbálgatunk, minden edzőnek más az ötlete, annyira nem idegen tőlem ez a poszt, hiszen kint azért ezt játszom. A félidőben át kellett állnunk egy másik rendszerre, meglátjuk, mi lesz a folytatás" – utalt a kiállításra Dzsudzsák, aki szögletével előkészítette a találkozó egyetlen magyar gólját.

A vereség súlyosságáról Dzsudzsák azt mondta, "nagyon nagy baj, jó lett volna egy kezdőlökés vagy Szélesi Zoltánnak egy győztes debütálás, de ez így megint komoly mélypont".

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×