eur:
395.51
usd:
372.38
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Rendőrségi ügy és csigolyatörés lett a kisvárdai stadionbalesetből

Rendőrségi ügy és csigolyatörés lett a kisvárdai stadionbalesetből

Egy hetven­éves férfinak eltört az ágyékcsigolyája, és lehetséges, hogy vérrög is keletkezett a fejében. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetése miatt nyomoz.

A Kisvárda-Békéscsaba NB II-es labdarúgó-mérkőzés 34. percében a hazai szurkolótábor tagjai közül öten lezuhantak a négysoros mobillelátó tetejéről. A drukkerek a fakorláton foglaltak helyet, de eltört alattuk, és így hátraestek. Közülük az egyik szurkoló agyrázkódást szenvedett, hárman könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

"A mobil lelátóról ismeretlen körülmények között öt személy leesett – áll Fehérvári Marietta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének az esettel kapcsolatban kiadott közleményében. – A baleset során négy férfi könnyű sérülést, egy hetvenéves kisvárdai férfi pedig súlyos sérülést szenvedett. A Kisvárdai Rendőrkapitányság

foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetése miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen."

Révész Attila, a Kisvárda szakmai igazgatója úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy ketten horzsolásokkal megúszták, egy szurkoló agyrázkódást kapott, már őt is hazaengedték a kórházból, de egy hetven­éves férfinak eltört az ágyékcsigolyája, és lehetséges, hogy vérrög is keletkezett a fejében: hétfő reggel rohammentővel szállították át Nyíregyházára. Ott megvizsgálták, és vagy műtét vár rá, vagy gyógyszeres kezelésnek vetik alá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×