eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Nem ázik el a Magyar Nagydíj

Pénteken gyenge futó zápor lehet, vasárnap is inkább csak késő délután várható érdemi csapadék, emellett kánikulára kell készülni a hétvégi mogyoródi Forma-1-es Magyar Nagydíjon - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI megkeresésére.

Az időjárás-előrejelző és veszélyjelző osztály Mogyoród térségére készített előrejelzése szerint pénteken a legtöbb napsütés délelőtt és késő délután lehet, de a nap többi részében is lesznek rövidebb napos időszakok. A déli óráktól kis eséllyel kialakulhatnak futó záporok. Este már nem várható eső. Az északnyugati szél tartósan élénk, főleg délután időnként erős lesz. A hőmérséklet maximuma 27 Celsius-fok körül alakul.

Szombaton egész nap napos idő várható, erős lesz a napsütés.

Csapadék nem lesz és az előző napinál jóval mérsékeltebb lesz a légmozgás is. Hajnalban 19, délután 32 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap már a kora reggeli óráktól megnövekedhet a felhőzet. Ez többé-kevésbé egész nap jellemző lesz, a felhők sokszor szűrhetik, gyengíthetik a napfényt. Napközben a szél is megélénkülhet. A délután második felében alakulhat ki zápor, kis valószínűséggel villámlással kísérve. Hajnalban 19, délután 34 fok várható.

A 32. Forma-1-es Magyar Nagydíjon péntek délelőtt 10 órától kezdődnek az első szabadedzések. Szombaton a Forma-1-es időmérő kora délután lesz, de emellett egész nap tartanak még edzéseket, időmérőket a Hungaroringen. Vasárnap szintén délelőttől kezdődnek a programok, a 70 körös Forma-1-es futamot délután tartják.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×