eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

A társak szerint is Hárai Balázs volt 2015 legjobb vízilabdázója

A sportági szövetség döntésével megegyezően a válogatott játékosok is Hárai Balázst tartják a 2015-ös év legjobb magyar férfi vízilabdázójának.

A vlv.hu szaklap hagyományos szavazásán a center meggyőző fölénnyel nyert, a lehetséges 27-ből 11 pólós társ voksát kiérdemelve. A honlap összegzése szerint Hárai mögött az öt voksot elnyert Varga Dániel és a négy szavazatot begyűjtő Varga Dénes végzett.

A most összesített válaszokból az is kiderült, hogy a vízilabdázók is "nem túl jól sikerült" esztendőnek látják 2015-öt.

A válaszokból kitűnt, hogy mindenki számára nagy csalódást okozott a válogatott rosszul sikerült nyara, a világbajnoki hatodik hely, emellett a szolnokiak az Egerben elbukott magyar kupadöntőt is erősen fájlalják. Sokan nyilatkoztak úgy, hogy nem érte őket tavaly semmilyen téren kellemes meglepetés.

Szinte vita nélkül minősítették a válogatott pólósok az év góljának Varga Dénesnek a török Galatasaray elleni idegenbeli BL-meccsen szerzett találatát.

A világ legjobb vízilabdázója a magyar válogatottak szerint a szerb Dusko Pijetlovic, aki a napokban kapta meg az Európa legjobbja címet a LEN-től, a kontinentális szövetségtől. Versenyben volt vele a brazil Felipe Perrone, továbbá a szintén szerb Ivovic, Filipovic és Prlainovic, valamint az új görög sztár, Funtulisz.

A Magyarországon játszó külföldiek közül holtversenyben, hat-hat szavazattal az egriek szerb válogatott kapusa, Branislav Mitrovic és a szolnoki színekben játszó ausztrál Aaron Younger végzett az élen.

A 2016-os évvel kapcsolatban figyelemre méltó, hogy nem magát az olimpiai részvételt kívánják nagyon erősen a magyar játékosok, hanem ki merik mondani, hogy aranyéremmel szeretnének Rióból hazatérni - olvasható a vlv összegzésében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×