eur:
389.3
usd:
362.53
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Provident Kupa - Könnyed magyar siker a fehéroroszok ellen

Magabiztosan győzött első mérkőzésén a magyar férfi kézilabda-válogatott a fehéroroszok ellen a Provident Kupa elnevezésű felkészülési tornán szombaton a debreceni Főnix Csarnokban.

Eredmény, Provident Kupa, 2. játéknap:
Magyarország-Fehéroroszország 32-20 (15-6)
------------------------------------------

Az Európa-bajnokságra készülő magyar együttes a meccs elején egy-két góllal vezetett, a félidő közepére aztán sikerült ellépnie 8-3-ra. Később még tovább nőtt a különbség, rendre hét-nyolc gól volt a hazaiak előnye, amely a félidőre kilenctalálatosra hízott.

A szünet után is a magyar együttes diktált, s ez az eredményben is megmutatkozott. A 37. percben volt először "közte tíz" (20-10), a végére pedig 12 gólos különbség alakult ki.

A vasárnapi zárófordulóban vár a torna legnehezebb mérkőzése a hazai csapatra, amikor is a fehéroroszokat hét góllal verő argentin válogatottal találkozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×