INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Újabb 600 jegy vár gazdára a norvég-magyarra

InfoRádió / MTI
Újabb 600 jegyet lehet megvásárolni a Magyarország-Norvégia labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező jövő vasárnapi visszavágójára.

A Groupama Arénában 20.45 órakor kezdődő mérkőzéssel kapcsolatban Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a múlt hét közepén jelentette be, hogy telt ház lesz. Az MLSZ szerdai közleménye szerint - a biztonsági tényezőket maximálisan figyelembe véve - az illetékesek úgy döntöttek, hogy nem tartanak fenn ütközőszektort a hazai és a vendégszurkolók között, és az így felszabaduló helyekre is válthatnak belépőket az érdeklődők.

Mindez azt jelenti, hogy a D4 szektorba szóló mintegy 600 jegy került piacra, ezeket a korábbi csatornákon - a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a Ticket Express hálózatában - lehet megvásárolni, 3500 forintos egységáron.

A jelenleg megvásárolható mennyiségen fölül lehetnek még szabad jegyek a mérkőzésre: "amint a D4 szektor jegyei elfogynak, elérhetővé válnak a stadion korlátozott látású helyeire szóló belépők is" - írja az MLSZ honlapja.

A párharc első mérkőzését jövő csütörtökön, szintén 20.45-től rendezik, Oslóban.

A címlapról ajánljuk