eur:
393.08
usd:
367.46
bux:
0
2024. április 24. szerda György

A Málaga ellen folytathatja menetelését a Barcelona

A két madridi csapat, a listavezető Real és a címvédő Atlético egyaránt bennmaradásért küzdő együttessel találkozik a spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi, 24. fordulójában, míg közös riválisuk, az FC Barcelona a Málagával küzd meg.

A két fővárosi gárda ugyanakkor nem veheti félvállról soron következő találkozóját, mert bár a papírforma szerint esélyesként lépnek pályára, ellenfeleik az utóbbi hetekben jó formát mutattak. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében szerdán a Schalke 04 vendégeként kétgólos előnyt szerzett királyi gárdát fogadó Elche például legutóbbi két találkozóját megnyerte, míg az Atlético otthonába látogató Almería az elmúlt három fordulóban hét pontot gyűjtve veretlen maradt.

A Real mögött egypontos hátránnyal második Barcelonára viszont annyiból mindenképpen nehezebb feladat vár, hogy a hetedik Málaga az európai kupaindulást jelentő helyekért harcol. Az andalúziai gárda ugyanakkor legutóbbi hét bajnokijából mindössze egyet tudott megnyerni, így tulajdonképpen idén került lépéshátrányba a három kiemelkedő gárdát üldözők versenyében. A katalánok viszont sorozatban 12. győzelmükre készülnek, s a legutóbbi hat bajnoki mindegyikén legalább három gólt szereztek.

Primera División, 24. forduló:

péntek:
Getafe-Espanyol 20.45

szombat:
FC Barcelona-Málaga 16.00
Córdoba-FC Valencia 18.00
Atlético Madrid-Almería 20.00
Deportivo La Coruna-Celta Vigo 22.00

vasárnap:
Real Sociedad-Sevilla 12.00
Athletic Bilbao-Rayo Vallecano 17.00
Villarreal-Eibar 19.00
Elche-Real Madrid 21.00

hétfő:
Levante-Granada 20.45

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×