eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

A Pápa ellen parádézott a Puskás Akadémia

Megszerezte első győzelmét a labdarúgó OTP Bank Liga 2014/15-ös szezonjában a Puskás Akadémia csapata: Benczés Miklós együttese a nyolcadik forduló szombati játéknapján hazai környezetben 3-0-ra nyert a Pápa ellen.

OTP Bank Liga, 8. forduló: Puskás Akadémia FC - Lombard Pápa 3-0 (2-0)
Pancho Aréna, 500 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Szakály D. (7.), Tischler (42.), Sallai R. (88.)
sárga lap: Tóth B. (61.), illetve Csilus T. (75.)

Puskás Akadémia:
Danilovic - Szélesi (Lorentz 32.), Kelic, Vaszicsku, Fabio - Polonkai (Harsányi 57.), Tóth B., - Czvitkovics, Lencse, Szakály D. (Sallai R. 83.) - Tischler

Pápa
Szűcs L. - Jagodics B., Csizmadia, Bogunovic, Frizoni - Zulevs (Waltner 66.), Csilus T., Tóth G., Faggyas - Kenesei, Popin

Szép támadás után szerzett vezetést a Puskás Akadémia a találkozó elején. A vendég együttes ezt követően sokkal többet birtokolta a labdát, mezőnyfölényüket több helyzet és kapura lövés is jelezte. Az első félidő végén Tischler erőszakossága újabb felcsúti gólt eredményezett, így megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre a hazaiak.

A második játékrészben is inkább a pápaiak próbálkoztak a gólszerzéssel, a Puskás az előny megtartására törekedett. A mérkőzés végén a csereként beállt 17 éves Sallai állította be a végeredményt. A helyzeteit jobban kihasználó hazaiak megérdemelten győztek.

A Puskás Akadémia először nyert bajnoki találkozót a Pancho Arénában.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×