eur:
389.32
usd:
362.68
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A Manchester United 37 millió fontért vinné Matát

A mostani szezonban visszafogottan szereplő Manchester United klubcsúcsot jelentő 37 millió fontos (13,7 milliárd forint) ajánlatott tett Juan Matáért, a Chelsea spanyol futballistájáért.

Az angol bajnokságban címvédő manchesteriek számára komoly erősítést jelentene a világ- és Európa-bajnok középpályás, aki Jose Mourinho nyári érkezése óta kikerült a Chelsea kezdőcsapatából. Így mindkét fél számára kedvező lehet az üzlet, melyre ugyanakkor a londoniak még nem bólintottak rá.

Az MU David Moyes irányításával messze elmarad a várakozásoktól, mert ugyan a Bajnokok Ligájában bejutott a nyolcaddöntőbe, a Premier League-ben viszont csak hetedik, 14 ponttal lemaradva az éllovas Arsenaltól, az FA Kupából és - szerdán - a Ligakupából pedig már kiesett.

A 25 éves Mata kegyvesztettsége a Chelsea-nél sokak számára meglepő volt, már csak azért is, mert a legutóbbi két szezonban őt választották meg a csapat legjobbjának.

A manchesteriek eddigi legdrágább igazolása a bolgár Dimitar Berbatov volt, akiért 2008-ban 30,7 millió fontot fizettek a Tottenham Hotspurnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×